PASTRONI VESHKAT NË MËNYRË TË THJESHTË - Shëndetësia - Kosova Sot
PASTRONI VESHKAT NË MËNYRË TË THJESHTË

PASTRONI VESHKAT NË MËNYRË TË THJESHTË

Veshkat janë organet më të rëndë- sishme për pastrim në trup. Falë tyre hidhen jashtë helmet dhe kripa tepricë. Por edhe ato kohë pas kohe kanë nevojë të pastrohen për të punuar më mirë. Një grusht plot me gjethe të pastruara të majdanozit apo koriandrit i copëtoni në pjesë të mëdha, i vendosni në një enë dhe i mbushni me ujë. I vloni për së paku dhjetë minuta. Hiqni enën nga pllaka dhe kur të jetë ftohur e vendosni në frigorifer. E pini të ftohur, një gotë në ditë.

(Kosova Sot)

1 orë e 20 minuta më parë
17/10/18