description

Kontratat në tavolinë, basketbolli në parket

E mërkure 20 Gusht 2014, 15:52

Në stërvitjen e parë të Sigal Prishtinës të pranishëm ishin Azemi dhe Berisha, si dhe

arkivi i lajmeve