Tifozi që udhëtoi për në Elbasan me biçikletë, rikthehet në shtëpi për shkak të provokimeve (Foto) - Sport - Kosova Sot
Tifozi që udhëtoi për në Elbasan me biçikletë, rikthehet në shtëpi për shkak të provokimeve (Foto)

Tifozi që udhëtoi për në Elbasan me biçikletë, rikthehet në shtëpi për shkak të provokimeve (Foto)

Tifozi serb që mbërriti me biçikletë në Elbasan, për të ndjek skuadrën e zemrës, është rikthyer në Serbi për shkak të provokimeve nga shqiptarët.

Ai përmes rrjeteve sociale ka bërë “share” një lajm nga mediat e Shqipërisë, të cilët e kishin quajtur këtë udhëtim “provokacija” (provokim).

Andaj për këtë arsye serbi është rikthyer në vendlindjen e tij i nervozuar dhe i shqetësuar me mikpritjen e mediave shqiptare.

(Kosova Sot)

6 orë e 22 minuta më parë
23/10/18