6 boksierë nga Kosova do të marrin pjesë në turneun "Gongu i artë" - Sport - Kosova Sot
6 boksierė nga Kosova do tė marrin pjesė nė turneun "Gongu i artė"

6 boksierė nga Kosova do tė marrin pjesė nė turneun "Gongu i artė"

Përfaqësuesja e Kosovës në boks do të marrë pjesë me gjashtë boksierë në turneun ndërkombëtar "Gongu i artë" që nis më 8 dhe përfundon më 12 nëntor.

Në turneun që do të mbahet në Shkup, Kosovën do ta përfaqësojnë: Shpejtim Bajoku (56 kg), Patriot Behrami e Vilant Sylejmani (64 kg), Venhard Harizaj (69 kg), Armend Neziri (75 kg) dhe Fisnik Muharremi (91 kg).

(Kosova Sot)

13 orë e 40 minuta më parë
22/01/18
aaaaaaaa