Qeni struket në qosh pasi që mbush shtëpinë me pupla (Foto/Video) - TV - Kosova Sot
Qeni struket në qosh pasi që mbush shtëpinë me pupla (Foto/Video)

Qeni struket në qosh pasi që mbush shtëpinë me pupla (Foto/Video)

Sophie Robinson duke ecur nëpër derën e përparme e shtëpisë së saj të premten ka gjetur mijëra pupla në shkallët, korridor dhe dhomën e ndjenjës,transmeton Kosova Sot Online.

Yogi, qeni I saj ishte ulur në një karrige  dhe po “ndjehej” në faj.

Qeni I saj si duket I kishe bërë një befasi të pa këndëshme.

(Kosova Sot)

 

She said he had torn openSophie started filming as she followed the trail, unable to believe how far it was goingIt took her two hours just to clear up the initial mess, and five days later, she's still finding feathersShe then walked into her living room and found a very sheepish looking Yogi, who is one, sitting on the chair, aware he had done something wrong

2 orë e 9 minuta më parë
25/04/18