Ferri i quajtur Prishtinë me Shpend Ahmetin kryetar! (Video) - TV - Kosova Sot
Ferri i quajtur Prishtinë me Shpend Ahmetin kryetar! (Video)

Ferri i quajtur Prishtinë me Shpend Ahmetin kryetar! (Video)

Kjo rrugë me gropa dhe e shkatërruar ndodhet vetëm disa metra larg Kuvendit të Republikës së Kosovës. Shoferët e automjeteve por edhe kalimtarët e rastit apo edhe banorët që jetojnë në këtë lagje për çdo ditë përjetojnë tmerrin.

Kjo rrugë dhe rrugët e tjera të shkatërruara që shihen në rrugën “Tringë Ismaili” janë një ferr i vërtetë për kalimtarët. Nëpër rrugët e ngushta të kryeqytetit që udhëhiqet nga kryetari i dështuar Shpend Ahmeti, bëhen riparime të përvitshme, sepse ajo që shtrohet nuk përmban kualitetin e duhur.

(Kosova Sot)

 

20 orë e 12 minuta më parë
20/06/18