Bërllog e gropa në Prishtinën me Shpendin kryetar! (Video/Foto) - TV - Kosova Sot
Bërllog e gropa në Prishtinën me Shpendin kryetar! (Video/Foto)

Bërllog e gropa në Prishtinën me Shpendin kryetar! (Video/Foto)

Kjo pamje e shëmtuar është në lagjen “Dardania” të kryeqytetit. Mbeturina dhe rrugë të shkatërruara ka kudo në kryeqytet. Komuna e Prishtinës vazhdon të dështojë në mirëmbajtjen dhe mbylljen e gropave. Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti që po e mbyll mandatin me një mori dështimesh, nuk ka pasur kohë të merret me qytetarët pasi ka shëtitur nëpër jahte luksoze të të inkriminuarve në krim të organizuar.

Image
Image
Image

 

(Kosova Sot)

 

10 orë e 40 minuta më parë
19/10/18