Ja çka i bëjnë dronit tigrat (VIDEO) - TV - Kosova Sot
Ja çka i bëjnë dronit tigrat (VIDEO)

Ja çka i bëjnë dronit tigrat (VIDEO)

Për këta tigra në verilindje të Kinës, një dron është vetëm një lodër gjigante, shikoni videon se si fillon dhe mbaron ngjarja, do të mahniteni nga pamjet.

 

(Kosova Sot)

4 orë e 30 minuta më parë
21/10/18