Zogu gjen vendin më të pazakontë për gjumë (VIDEO) - TV - Kosova Sot
Zogu gjen vendin më të pazakontë për gjumë (VIDEO)

Zogu gjen vendin më të pazakontë për gjumë (VIDEO)

Gjallesat gjejnë rehati në hapësirat më të pazakonta, ndërsa janë macet që mund të flenë në kuti të vogla apo edhe brenda tenxhereve.

Por, është e rrallë të shihet një zog në pozitë të tillë, aq më pak një qyqe që zakonisht jeton në zona të egra, të fle mbi tastierë.

“Është e gjatë prej tastit S deri te L dhe fle me sy hapur, shtrirë në shpinë”, ka shkruar pronarja që e mbanë atë në shtëpi.

Njohësit e shpezëve, komentuan se ato flenë me sy hapur, si dhe e kanë të zgjuar një pjesë të trurit, nga frika prej grabitqarëve.

(Kosova Sot)

16 orë e 25 minuta më parë
21/10/18