Hutohet në telefon, dera e ashensorit ia ‘këput’ këmbën (VIDEO) - TV - Kosova Sot
Hutohet në telefon, dera e ashensorit ia ‘këput’ këmbën (VIDEO)

Hutohet në telefon, dera e ashensorit ia ‘këput’ këmbën (VIDEO)

Një gruas në Kinë supozohet t’i jetë këputur këmba pasi që i ishte ngujuar në derën e ashensorit.

Kamerat e mbikëqyrjes shfaqin një grua flokëshkurtë që shikon në telefonin e saj, teksa futet brenda në ashensor.

Ajo më pas rrëzohet, dhe bie në dysheme.

Këmba e saj kishte mbetur e ngujuar teksa ashensori papritmas qe ngritur lartë.

Sipas mediumit Iqiyi, gruaja po shikonte në telefonin e saj, dhe nuk e kishte vënë re se ashensori kishte filluar të lëvizë.

 

(Kosova Sot)

5 orë e 13 minuta më parë
15/10/18