Mbahet mbledhja e Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal (Video) - TV - Kosova Sot
Mbahet mbledhja e Komisionit pėr Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturė, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal (Video)

Mbahet mbledhja e Komisionit pėr Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturė, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal (Video)

Mbahet mbledhja e Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal në të cilën do të behët shqyrtimi i Raportit me Rekomandime për Projektligjin nr.06/L-019 për Standardizim, shqyrtimi i Vendimit të Qeverisë për emërimin e anëtarëve të Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë.

Image
Image

(Kosova Sot)

21 orë e 1 minuta më parë
25/02/18