Digjet flamuri i BE-së në protestën kundër gjuhës shqipe në Shkup (VIDEO) - TV - Kosova Sot
Digjet flamuri i BE-së në protestën kundër gjuhës shqipe në Shkup (VIDEO)

Digjet flamuri i BE-së në protestën kundër gjuhës shqipe në Shkup (VIDEO)

Në protestën e sotme të organizuar nga shoqata “Tvrdokroni” me moton “Kundër dygjuhësisë dhe shqiptarizimit të Maqedonisë” protestuesit kanë djegur flamurin e Bashkimit Evropian.

Në këtë protestë pjesëtarët e “Tvrdokorni” porositën se armiqtë e popullit maqedonas janë në Kuvendin dhe Qeverinë e Maqedonisë, të cilët tashmë 27 vite e shkatërrojnë popullin e vet.

Në video mund të shihen pamje të protestuesve që fotografohen pranë flamurit të djegur të BE-së.

(Kosova Sot)

17 orë e 39 minuta më parë
14/11/18