“Kemali” tejet xheloz, kështu reagon kur dikush e prek bashkëshorten e tij - VIP - Kosova Sot
“Kemali” tejet xheloz, kështu reagon kur dikush e prek bashkëshorten e tij

“Kemali” tejet xheloz, kështu reagon kur dikush e prek bashkëshorten e tij

Burak dhe Fahriye janë çifti që më së paku e ekspozojnë lidhjen e tyre në rrjetet sociale,
Por kjo nuk do të thotë që ata nuk e duan njëri-tjetrin.

Çifti shpesh edhe pozojnë së bashku për reklama të ndryshme në Turqi. Në parapërgatitjet që bëhen para se të fotografohen, ata kanë shumë asisestentë që i ndihmojnë për poza korrekte.

Por, për Kemalin është e padurueshme që një mashkull ta prekë gruan e tij qoftë edhe për ushtrim profesioni. 

Të paktën reagimi i tij në këtë e thotë se ai është një xheloz kur është në pyetje Fahriya.

(Kosova Sot)

16 orë e 15 minuta më parë
25/06/18