Britney Spears edhe humane...(FOTO) - VIP - Kosova Sot
Britney Spears edhe humane...(FOTO)

Britney Spears edhe humane...(FOTO)

Diva e muzikës botërore Britney Speras, përveç suksesit në industrinë e muzikës, ajo gjen kohë të jetë pjesë dhe të kontribon edhe në çështje bamirësie për njerëzit në nevojë, shkruan Gazeta "Kosova Sot Online".
"E nderuar që jam pjesë e hapjes së madhe të kampusit të ri sot! Kjo strukturë e mrekullueshme do të ndihmojë shumë njerëz në nevojë", ka shkruar Spears.


 

(Kosova Sot)

13 orë e 0 minuta më parë
23/10/18