Kriza brenda labelit Babastars/ Ja ‘përgjigjja’ që jep Getoar Selimaj - VIP - Kosova Sot
Kriza brenda labelit Babastars/ Ja ‘përgjigjja’ që jep Getoar Selimaj

Kriza brenda labelit Babastars/ Ja ‘përgjigjja’ që jep Getoar Selimaj

Mesa duket anëtarët e këtij labeli janë të pakënaqur me trajtimin që u bërë brenda grupit dhe kjo ka nxitur zemërata.

Të pakënaqurit raportohet nga mediat kosovare se janë të mërzitur nga trajtimi që Geti i ka bërë grupit, duke favorizuar vetëm Majkun.

Cozman bën pjesë në grupin që kanë shprehur lojalitetin e tij ndaj Getit dhe jo ndaj Albertit.Mirëpo, ajo çka vërejmë është se Geti e ka marrë të qetë këtë situatë, me postimin e një fotografie në Instagram duke ndezur ” një puro”. Me këtë siç duket i përgjigjet edhe të gjithë atyre që e kanë kritikuar mbrëmë.

(Kosova Sot)

22 orë e 30 minuta më parë
26/09/18