- Astro - Kosova Sot
Kush bën më shumë thashetheme nga shenjat e horoskopit!

Kush bën më shumë thashetheme nga shenjat e horoskopit!

Me siguri keni shok ose shoqe që do të dijë gjithçka për të gjithë. 

Ju pyesin për çdo njeri dhe nuk lënë informacion që t’ju shpëtojë.

Në fakt të gjithë merremi pak me thashetheme por disa kryesojnë garën.
Pikërisht horoskopi na tregon se këto 3 shenja vdesin të fusin “hundët” tek punët e të tjerëve:

Gaforrja
Gaforret i marrin gjërat shumë personale, për këtë arsye i lejojnë vetës që të gjykojnë gjithçka e çdokënd edhe kur nuk kanë të bëjnë me ta. Edhe pse është mirë të besoni në intuitën tuaj, nuk duhet të kritikoni të tjerët.

Virgjëresha
Virgjëresha, vazhdimisht gjykon gjithçka. Mos u shqetësoni për të tjerët, por për veten. Askush nuk është perfekt, sa ju, nëse i ulni njerëzit e tjerë disa herë në heshtje, ata do të kenë shumë më shumë gjasa që t’ju prishin përditshmërinë tuaj.

Peshorja
Peshores nuk i pëlqen konfrontimi, prandaj tendencat tuaja gjykuese tentojnë të shfaqen në mënyra të ndryshme. E doni drejtësinë shoqërore dhe më shpesh e gjeni duke gjykuar njerëzit që ju rrethojnë, shkruan opinion.al. Shpenzoni më pak kohë duke u shqetësuar për mënyrën se si të tjerët e bëjnë jetën e tyre.

(Kosova Sot)

7 orë e 5 minuta më parë
19/02/19