- Astro - Kosova Sot
Peshqit, shenja me fat e të enjtes

Peshqit, shenja me fat e të enjtes

Astrologët parashikojnë që sot shenja e Peshqit ka mundësinë ta bëjë ditën të jashtëzakonshme dhe të realizojnë një ëndërr të tyren.

Je më i fortë për sfidat që të jep Marsi dhe gati të vësh në lojë burimet e tua falë Hënës dhe Jupiterit që janë në favorin tuaj.

Në fushën e punës mund të mbështetesh tek bashkëpunëtorët shumë efikas dhe të përgatitur. Ndërsa në dashuri, është dikush që ju do.

(Kosova Sot)

 

10 orë e 52 minuta më parë
20/02/19