Ky është modeli ri i Suzuki Baleno 1.2 - Auto&Tech - Kosova Sot
Ky është modeli ri i Suzuki Baleno 1.2

Ky është modeli ri i Suzuki Baleno 1.2

Suzuki Baleno i ri ishte përgjigjja e Suzukut për të gjithë ata që po kërkonin një makinë qyteti me një kabinën më të madhe dhe me një trung më të madh se Swift.

Kompania Japoneze ka nderuar klientët e tyre me një pasuri të pajisjeve të teknologjisë së fundit.

Revista Auto Ekipi patën mundësinë të takohen me Baleno ri ende në një prezantim ndërkombëtar, i cili është për gazetarët nga e gjithë Evropa u zhvillua në Hungari.

(Kosova Sot)

3 orë e 2 minuta më parë
12/12/18