MINI Deep Orange 7 koncept i dizajnuar për 2025-ën - Auto&Tech - Kosova Sot
MINI Deep Orange 7 koncept i dizajnuar për 2025-ën

MINI Deep Orange 7 koncept i dizajnuar për 2025-ën

Studentët e universitetit Clemson nga Karolina e jugut kanë dizajnuar një koncept të MINI-t, të quajtur Deep Orange 7, por dizajni i tij është për vitet mbi 2025.

Ekipi nga 18 studentë të masterit në këtë universitet kanë punuar në këtë koncept që nga viti 2014 e të cilin tani e kanë përfunduar. 

Vetura ka hapësirë për bagazhe nga para edhe nga pas, është veturë elektrike dhe ka hapësirë të mjaftueshme edhe në pjesën e motorit.

(Kosova Sot)

8 orë e 24 minuta më parë
10/12/18