Risia "2018 BMW X2 SUV" - Auto&Tech - Kosova Sot
Risia "2018 BMW X2 SUV"

Risia "2018 BMW X2 SUV"

"BMW" ka për qëllim mbushjen e një boshllëku, sipas tyre të lënë, me krijimin e tyre me një "SUV", të cilin e kanë cilësuar si "X2". Tashmë është prezantuar në tërësi derisa i tëri do të lansohet në muajin që po vjen. Modeli "X2" është dizajnuar midis modelit bazë "X1" dhe atij më të madh "X3", si një model që më shumë përqendrohet në stil sesa në prakticitetin e jashtëm. Ka shumë mekanizëm të përbashkët me "X1",e po ashtu edhe me "MINI Countryman". Kjo do të thotë se përdor platformën e "BMW"-së, atë "UKL2", veturë me shasi me katër cilindra, por ofrojnë mundësinë me tërheqjen me katër rrota. Modeli që po vjen duket shumë i ngjashëm me dukjen e konceptit "Concept X2", që ishte shfaqur te "2016's Paris Motor Show". 

(Kosova Sot)

14 orë e 28 minuta më parë
13/12/18