Samsung dënohet në luftën për patenta me Apple, detyrohet të paguaj 120 milion dollarë - Auto&Tech - Kosova Sot
Samsung dënohet në luftën për patenta me Apple, detyrohet të paguaj 120 milion dollarë

Samsung dënohet në luftën për patenta me Apple, detyrohet të paguaj 120 milion dollarë

Pas viteve të tëra nëpër procese gjyqësore, më në fund Apple triumfoi ndaj Samsung.

Ky proces gjyqësor i dha të drejt Apple ndaj Samsung ku këtë të fundit e kishin paditur për shkelje patentash. Ishte opsioni për të hapur telefonin ‘slide to unlock’ ai për të cilin u dënua Samsung.

Ky nuk është gjykimi i fundit, Apple dhe Samsung vazhdojnë beteja tjera më të mëdha gjyqësore për shkelje patentash.

 (Kosova Sot)

14 orë e 7 minuta më parë
11/12/18