Këshilla të dobishme për përdoruesit e "iPhone"-ëve - Auto&Tech - Kosova Sot
Këshilla të dobishme për përdoruesit e "iPhone"-ëve

Këshilla të dobishme për përdoruesit e "iPhone"-ëve

Shfletuesi "Safari" në "iPhone"-in tuaj, me kalimin e kohës, mund të duket sikur është ngadalë- suar, por me disa 'truke' të thjeshta, ai mund të bëhet si i ri. Shpesh as që mendojmë për faqet që i hapim, por çdo klik hapë faqe në tabelë të re. Në krye e keni opsionin për mbylljen e të gjitha faqeve, të cilat mund ta ngadalësojnë punën e pajisjes tuaj. Më pas, duhet ta fshini historinë e kërkimit, të dhënat dhe 'kukit'. Kjo do t'ua vështirësojë paksa surfimin në të ardhmen, por do t'ua përshpejtojë pajisjen. Pastaj, "Safari" nuk është e thënë të jetë fajtori i vetëm për ngadalësimin e punës, por edhe proceset në prapavijë, të cilat harxhojnë pjesën e tyre të resurseve.

(Kosova Sot)

10 orë e 4 minuta më parë
15/12/18