5 qytetet e mëdha ku mund të blini patundshmëri me Bitcoin - Auto&Tech - Kosova Sot
5 qytetet e mëdha ku mund të blini patundshmëri me Bitcoin

5 qytetet e mëdha ku mund të blini patundshmëri me Bitcoin

Bitcoin po konsiderohet si gjenerata e re e pagesave që tashmë është bërë një fenomen global.

Kjo valutë është zhvilluar në atë mënyrë që të ofroj një nivel të lartë të sigurisë dhe anonimitet. Kjo po shihet edhe si një alternativë për zëvendësimin e parave të shtypura.

Disa industri si ajo e patundshmërive, kanë filluar të pranojnë Bitcoin si një formë të rregullt pagese për blerjen e pronave të ndryshme.

Në vazhdim gjeni listën e 5 qyteteve të mëdha që tashmë kanë filluar shitjen e pronave ku si pagesë pranohet edhe Bitcoin.

1.       Miami, Florida – SHBA

2.       Dubai, EBA

3.       New York, New York – SHBA

4.       Lake Tahoe, Kalifornia – SHBA

5.       Bali, Indonezi

(Kosova Sot)

17 orë e 34 minuta më parë
17/12/18