Instagram lejon përdoruesit të ndjekin hashtaget - Auto&Tech - Kosova Sot
Instagram lejon përdoruesit të ndjekin hashtaget

Instagram lejon përdoruesit të ndjekin hashtaget

Deri tani funksioni është shfaqur vetëm tek një numër i kufizuar përdoruesish.

Nuk jeni të kënaqur me përmbajtjen që u serviret? A nuk mjafton ndjekja e një profili për të mbushur boshllëkun tuaj të informacionit në Instagram?

Mos u shqetësoni më sepse Instagram ka filluar testimin me ndjekjen hashtageve në rrjetin social.

Me fjalë të tjera do të jetë një veçori e mrekullueshme për ata që duan të dinë më shumë rreth një teme po nuk dinë cili profil ti drejtohen.

Por nisur nga popullariteti i disa hashtageve, postimi i çdo gjëje në furnizuesin e përmbajtjeve do të ishte mbytëse prandaj kompania ka limituar atë tek postimet kryesore dhe historitë e fundit.

Deri tani funksioni është shfaqur vetëm tek një numër i kufizuar përdoruesish.

Instagram ende nuk ka ofruar asnjë informacion por zakonisht veçoritë eksperimentale përfundojnë duke u publikuar për të gjithë. 

 (Kosova Sot)

18 orë e 48 minuta më parë
12/12/18