Huawei P11 arrin me tri kamera të pasme - Auto&Tech - Kosova Sot
Huawei P11 arrin me tri kamera të pasme

Huawei P11 arrin me tri kamera të pasme

Huawei është i njohur për zbatimin e kamerave të dyfishta në të gjitha modelet e saj premium dhe të mesëm dhe ka përdorur këtë praktikë për disa kohë tani

Megjithatë, në vitet e ardhshme, kompania kineze mund t’i ngriste gjërat në një nivel edhe më të lartë.

Sipas pretendimeve të dhëna nga dërguesi @evleaks, telefoni i ardhshëm Huawei P-series (ndoshta P11) mund të ketë tre kamera në anën e pasme. Sistemi do të mund të sigurojë fotografi 40MP.

Opsioni i ri, Leica me markë për kamerën kryesore do të jetë në gjendje të marrë 100% më shumë dritë dhe Pro Night Mode do t’ju lejojë të xhironi skena të mrekullueshme të natës.

Huawei gjithashtu do të përdorë inteligjencën artificiale për të përdorur aplikacionin e kontrolluar nga aparati për të përdorur njohjen e skenarëve dhe auto-tuning.

(Kosova Sot)

19 orë e 6 minuta më parë
21/01/19