Google sjell në treg tri aplikacione për fotografi - Auto&Tech - Kosova Sot
Google sjell në treg tri aplikacione për fotografi

Google sjell në treg tri aplikacione për fotografi

Këto aplikacione janë pjesë e programit eksperimental nga Google.

Google ka njoftuar për lëshimin në treg të tri aplikacioneve për fotografi: Storyboard (vetëm për Android), Selfissimo! (iOS dhe Android), dhe Scrubbies (vetëm për iOS). Këto tri aplikacione janë pjesë e programit të ri “appsperiments” nga Google.

(Kosova Sot)

11 orë e 46 minuta më parë
21/01/19