Gjenerata e ardhshme e Mercedes B-Class me rrotat e para aktive spiunohet gjatë testimit - Auto&Tech - Kosova Sot
Gjenerata e ardhshme e Mercedes B-Class me rrotat e para aktive spiunohet gjatë testimit

Gjenerata e ardhshme e Mercedes B-Class me rrotat e para aktive spiunohet gjatë testimit

Mercedes Benz ka zhvilluar në masë të madhe programin e saj për veturat me rrotat e para aktive, ndërsa modeli i gjeneratës së ardhshme të B-Class që do t’i ketë rrotat e para aktive është spiunuar gjatë testimit.

Modeli B-Class është shumë mirë i kamufluar dhe detajet e tij nuk mund të vërehen edhe aq nga fotografitë, por duket se do ta ketë dizajnin e adaptuar në fytyrën e dizajneve të reja të Mercedes. 

(Kosova Sot)

16 orë e 4 minuta më parë
10/12/18