BMW X5 M i shpall luftë Lamborghini Urus (Foto) - Auto&Tech - Kosova Sot
BMW X5 M i shpall luftë Lamborghini Urus (Foto)

BMW X5 M i shpall luftë Lamborghini Urus (Foto)

Kompania Gjermane G-Power shndërron BMW X5 M në një luftëtar të denjë për Lamborghini Urus.

Falë motori 4.0-litër V8 me 650 kf, Lamborghini Urus është zyrtarisht SUV më e shpejtë në planet. Përshpejtimin nga 0-100 km/h e arrin për 3.6 sekonda dhe shpejtësi maksimale prej 310 km/h.

Por, kompania Gjermane G-Power ka nxjerr në treg pako modifikimi për motorin origjinal të BMW X5 M 4.4-litër twin-turbo V8 me 575 kf të cilat e rrisin fuqinë në 650 kf, 700 kf dhe pako më e avancuar fuqinë e këtij modeli e qon në 750 kf dhe 980 Nm torkë. Kjo pako sjell sisteme të avancuara kompjuterike për menaxhimin e motorit, sistem për shkarkimin e gazrave me Titanium dhe diametër 100 mm si dhe turbo kompresorë të përshtatur për këtë modifikim.

(Kosova Sot)

11 orë e 16 minuta më parë
17/12/18