"Volkswagen T-Cross SUV" përgatitet për lansim më 2018-ën - Auto&Tech - Kosova Sot
"Volkswagen T-Cross SUV" përgatitet për lansim më 2018-ën

"Volkswagen T-Cross SUV" përgatitet për lansim më 2018-ën

Modeli i "Volkswagen", ai "Polo" i bazuar e "T-Roc crossover SUV" është vërejtur dhe janë bërë disa foto tinëz teksa zhvillimet dhe mundësitë e veta po i testonte nëpër borë derisa neve na japin një hamendje se si do të duket forma e këtij SUV-i. Ka një grill më të gjerë dhe është më i madh. Krahasuar me "SEAT Arona", modeli që do të jetë rivali më i madh i "T-Cross", atëherë duhet thënë se modeli i "VW" po ashtu është më i gjatë. Sikurse "Polo", "SUV"-i i fundit i "VW"-së do të bazohet në versionin më të vogël të platformës së "VW Group", atë "MQB". Përderisa detajet rreth motorit mbetet të konfirmohen, pritet që të fillojë me motorin prej 109 kuaj fuqi, 1.0 litra, me tre cilindra, njësia me benzinë. Do të ofrohen transmision manual dhe automatik. 

(Kosova Sot)

5 orë e 48 minuta më parë
16/01/19