Veç edhe 4 ditë bën WhatsApp në këta telefona - Auto&Tech - Kosova Sot
Veç edhe 4 ditë bën WhatsApp në këta telefona

Veç edhe 4 ditë bën WhatsApp në këta telefona

WhatsApp ka vetëm edhe 4 ditë marrëveshhje me disa telefona.

Që nga 1 janari do të ndërpritet funksionimi i këtij rrjeti në disa telefona të vjetër si, Nokia, Windows dhe BlackBerry.

Në fakt modelet që nuk mund të funksionoi Whats App janë këto: Nokia Symbian S60, BlackBerry OS, BlackBerry 10, Windows Phone 8.0 dhe Nokia S40.

WhatsApp ka rekomandim për përdoruesit që të shikojnë ofertat e festave për të kaluar në telefon Android.

(Kosova Sot)

12 orë e 1 minuta më parë
21/01/19