Ky është mausi më i mirë në botë - Auto&Tech - Kosova Sot
Ky është mausi më i mirë në botë

Ky është mausi më i mirë në botë

Përveç laptopit të tij Surface, i cili përdorë sistemin operativ Windows 10 S, Microsoftprezantoi edhe Mausin e ri Arc Mouse, me dizajn të ri dhe në harmoni me linjat e pajisjes më të re të kompanisë.

Arc Mouse sipas Microsoft, është i lehtë dhe i gatshëm për udhëtimdhe i dizajnuar që t’i përshtatet përdorimit nga ana e shfrytëzuesit. Arc Mouse aktualisht është në para-porosi në Amerikë me çmim prej 80 dollarësh.

(Kosova Sot)

1 orë e 47 minuta më parë
16/12/18