Kjo mbulesë mbron veturën tuaj nga kokrriza (Video) - Auto&Tech - Kosova Sot
Kjo mbulesë mbron veturën tuaj nga kokrriza (Video)

Kjo mbulesë mbron veturën tuaj nga kokrriza (Video)

Ajo ka një sistem mbrojtës i cili mund të aktivizohet nga distanca.

Hail Protector është mbulesa e veturës e cila në rast të reshurave atmosferike si kokrriza mund të fryhet dhe mbron veturën nga dëmtime të mundshme. Pompa e cila frynë këtë mbulesë mund të aktivizohet përmes një pulti nga distanca.

(Kosova Sot)

6 orë e 59 minuta më parë
10/12/18