Litchfield Audi RS3 Quattro (Foto) - Auto&Tech - Kosova Sot
Litchfield Audi RS3 Quattro (Foto)

Litchfield Audi RS3 Quattro (Foto)

Është më e vogël së Ford Focus kjo vjen më e fuqishme.

Litchfield ka modifikuar modelin RS3 duke rritur fuqinë e motorit bazë nga 395 KF dhe 380 Nm torkë në 500 KF dhe 656 Nm torkë. Kjo është arritur falë avancimeve dhe modifikimeve në motorin 2.5-litër turbo TFSI.

(Kosova Sot)

13 orë e 18 minuta më parë
16/01/19