Huawei Mate 10 Pro lansohet në SHBA për 800 dollarë - Auto&Tech - Kosova Sot
Huawei Mate 10 Pro lansohet në SHBA për 800 dollarë

Huawei Mate 10 Pro lansohet në SHBA për 800 dollarë

Huawei Mate 10 Pro do të lansohet në SHBA muajin e ardhshëm, edhepse telefoni duhej të debutonte me AT & T dhe Verizon dhe tani duket sikur kjo nuk do të ndodhë.

Dje kemi dëgjuar se marrëveshja e Huawei me AT & T është anuluar në minutën e fundit dhe duket sikur marrëveshja e Verizon mund të shkojë në të njëjtën mënyrë. Sipas një numri raportesh, ligjvënësit mund të kenë pasur dorë në marrëveshjet të cilat po anulohen.

Raportime të ndryshme po sugjerojnë se ligjvënësit amerikanë u kërkuan operatorëve të mos i shesin pajisjet, pas shqetësimeve rreth intimitetit dhe lidhjeve të Huawei me Partinë Komuniste dhe agjencitë e inteligjencës të Kinës.

Huawei do ta shesë pajisjen drejtpërdrejtë nga faqja e internetit e saj në SHBA, mungesa e partneriteteve bartëse për kompaninë ndoshta do të dëmtojë shitjet e telefonave të saj në SHBA.

(Kosova Sot)

34 minuta më parë
11/12/18