‘Instagram’ kopjon sërish ‘Snapchat’, këtë herë ndryshimi lidhet me… - Auto&Tech - Kosova Sot
‘Instagram’ kopjon sërish ‘Snapchat’, këtë herë ndryshimi lidhet me…

‘Instagram’ kopjon sërish ‘Snapchat’, këtë herë ndryshimi lidhet me…

‘Snapchat’ përveçse shumë i përdorur dhe ndryshe nga aplikacionet e tjera, duket se është kthyer prej kohësh në një burim frymëzimi për ‘Instagram’ apo ‘Facebook’. Këto të fundit shpesh kanë kopjuar idetë e aplikacionit duke i vënë në funksion të përdoruesve të tyre. E fundit është risia që do vijë për të gjithë përdoruesit e ‘Instagram’, të cilët tashmë do mund të njoftohen nëse dikush ju bën screenshot një foto që kanë publikuar në ‘Story’. Të gjithë ju që pëlqeni të fshiheni kini kujdes!

Image

 

(Kosova Sot)

12 orë e 40 minuta më parë
20/01/19