- Auto&Tech - Kosova Sot
WhatsAp mund të kthejë mesazhet e fshira

WhatsAp mund të kthejë mesazhet e fshira

Ekziston një aplikacion i quajtur WhatsRemoved i cili zbulon dhe ruan mesazhet e fshira dhe skedarët, qofshin ato audio, video apo foto.

Për të përdorur këtë aplikacion ai duhet të shkarkohet në fillim.

Është i vlefshëm vetëm për sistemin android, ndërsa përdoruesit e Apple duhet të presin.

(Kosova Sot)

4 orë e 5 minuta më parë
20/02/19