Luxury Auto merr përfaqësinë e shitjes për Land Rover dhe Jaguar - Auto&Tech - Kosova Sot
Luxury Auto merr përfaqësinë e shitjes për Land Rover dhe Jaguar

Luxury Auto merr përfaqësinë e shitjes për Land Rover dhe Jaguar

 
Image

 

Kompania Luxury Auto në Prishtinë ka marrë përfaqësinë e shitjes për Land Rover dhe Jaguar, prodhues i njohur botëror i automobilave, duke sjellë në tregun tonë automjetet më të reja të kësaj kompanie me nam botëror.

Për të gjithë adhuruesit e veturave me dizajn të mrekullueshëm dhe enterier modern, Luxury Auto do të sjellë modelin më të ri Range Rover Sport HSE me pako dinamike.

Një veti e veçantë që sjell versioni më i ri i Range Rover janë dritat Matrix LED headlights me nënshkrim  DRL. Po ashtu enterieri i veturës ofron gjithë komforin e mundshëm për udhëtarë që të kenë një vozitje të këndshme dhe të rehatshme.

Këtë ia mundëson teknologjia më e fundit bashkëkohore të cilën Range Rover e sjell në modelin e saj të veçantë përmes sistemit të memories së ulëseve, të cilat mund të ndryshojnë mënyrën e tyre të funksionit përmes 16 memorieve.

Pakoja e vozitjes i ofron blerësve të kësaj veture opsionet e vozitjes Blind Spot, Monitor Driver Condition, Monitor Traffic Sign Recognition dhe Adaptive Speed Limiter.

Në këtë mënyrë vozitja me këtë lloj veture bëhet ende më e sigurt në rrugë, pasi mundëson në mënyrë automatike të vlerësojë gjendjen në rrugë, të adaptojë limitin e shpejtësisë së vozitjes dhe të monitorojë gjendjen e vozitësit, si dhe njohjen e shenjave në trafik.

Nivelet e reja të përmirësimit të ambientit dhe personalizimit janë arritur me ndriçimin e brendshëm të ambientit. Ky funksion ju lejon të ndryshoni ambientin e kabinës për t'iu përshtatur gjendjes suaj. Ka dhjetë ngjyra gjithsej, duke filluar nga Spark Blue deri në Ice White dhe Racing Red.

Spacioja e ftohësit në qendër të konsolës në distancë Range Rover Sport ofron mundësinë e një ndarjeje të freskët në pjesën e përparme të krahut të konsolës.

Kyçja Keyless ju lejon të bllokohet dhe të hiqet pajisja juaj pa shtypur një buton. Thjesht i afroheni automjetit me fobin kryesor në xhepin apo çantën tuaj dhe zhbllokoni  automjetin duke përdorur dorezën e derës.

Një shtypje e butonit të nisjes dhe motori fillon punën. Kur largoheni nga automjeti, mund ta bllokoni automjetin tuaj thjesht duke shtypur butonin në dorezën e derës ose duke përdorur fobin kryesor.

Vetura mund të arrijë shpejtësinë maksimale prej 225 kilometra në orë, ndërsa nga zero deri në 100 kilometra në orë i arrin për 6.80 sekonda.

Modeli më i ri sportiv i Range Rover shpenzon 7.9 litra në vozitje urbane, ndërsa në sistemin e kombinuar shpenzon 7 litra në 100 kilometra. Range Rover një kujdes të veçantë i ka kushtuar edhe ndotjes së ambientit, pasi  modeli i tij më i ri sportiv emeton vetëm 185 g/km.

 

Të gjithë të interesuarit dhe adhuruesit e këtij modeli të bukur sportiv mund ta shohin atë për së afërmi në Luxury Auto, e cila është përfaqësuese e shitjes për Land Rover dhe Jaguar.

Image

 

(Kosova Sot)

6 orë e 12 minuta më parë
20/01/19