Apple qet në shitje iPhone 7 dhe 7 plus, me çmim shumë të lirë - Auto&Tech - Kosova Sot
Apple qet në shitje iPhone 7 dhe 7 plus, me çmim shumë të lirë

Apple qet në shitje iPhone 7 dhe 7 plus, me çmim shumë të lirë

Dyqani në internet i Apple tani po shet telefonat e rinovuar të iPhone 7 dhe 7 Plus për këdo që kërkon një telefon të ri, por do të preferonte të kursente disa të holla, nëpërmjet MacRumors.

Pajisjet e rinovuar janë testuar dhe certifikuar nga Apple, me një bateri të re dhe një pamje të re të jashtëm.

Ashtu si iPhone-të e blera rishtazi, telefonat e rinovuar iPhone 7 dhe 7 Plus vijnë me një garanci njëvjeçare nga data e blerjes, e cila mund të zgjatet deri në dy vjet me AppleCare + (e cila kushton 129 dollarë shtesë për iPhone 7 ose 149 $ për iPhone 7 Plus).

Për një iPhone 7 të rinovuar, ju do të paguani 499 dollarë për një model 32GB, 589 $ për 128GB dhe 679 $ për një telefon 256GB, i cili punon në $ 50- $ 70 nga çmimi i një iPhone të ri 7.

Modelet e iPhone 7 Plus janë në dispozicion për $ 599 për një model 32GB ose $ 689 për 128GB hapësirë ruajtjeje.

(Kosova Sot)

7 orë e 52 minuta më parë
20/01/19