- Auto&Tech - Kosova Sot
Samsung Galaxy S9 do të jetë dukshëm më i shtrenjtë se paraardhësi i tij

Samsung Galaxy S9 do të jetë dukshëm më i shtrenjtë se paraardhësi i tij

Sipas një raporti të medias, Samsung dëshiron të rrisë çmimin e modelit të saj të ardhshëm. Kështu është treguar se njerëzit janë të gatshëm të shpenzojnë më shumë para në telefonat celularë.

Më 26 shkurt, Samsung do të prezantojë modelin e saj të ri S9 në Kongresin Mobilor Botëror në Barcelonë. Disa detaje rreth pajisjes kanë rrjedhur tashmë, por deri më tani asgjë nuk është bërë e njohur për çmimin. Tani Techradar shkruan, duke cituar një burim të paidentifikuar të një rritjeje masive të çmimeve.

Një i brendshëm në tregun e telefonisë celulare në Mbretërinë e Bashkuar raportoi një rritje të çmimit prej 100 £ britanik. Versioni më i lirë do të kushtojë 789 paund, 100 paund më shumë se paraardhësi i tij. Konvertuar në çmimin e euros, kjo duhet të nënkuptojë një çmim të shitjes me pakicë prej së paku 899 euro për modelin standard dhe 999 euro për versionin plus. Paraardhësi S8 u ofrua për shitje në 799 euro ose 899 euro.

“Njerëzit janë të gatshëm të paguajnë”
“Çmimet e smartfonit në masë masive për pajisjet si S8, Shënimi 8 dhe iPhone X në vitin e fundit kanë treguar se ka mjaft njerëz për të paguar këto shuma,” thotë i brendshmi.

Nëse doni të ruani të paktën disa euro, nuk duhet të blini telefonin direkt në nisje. Për shembull, S8 ishte tashmë shumë më lirë në tregti disa javë pas lirimit të tij. Mund të supozohet se S9 do të ndjekë gjithashtu këtë trend.

(Kosova Sot)

12 orë e 18 minuta më parë
19/02/19