Minibusët me fytyrën e markave sportive (foto) - Auto&Tech - Kosova Sot
Minibusët me fytyrën e markave sportive (foto)

Minibusët me fytyrën e markave sportive (foto)

Si do të dukej një minibus Bugatti, Porsche apo Alfa.

Artisti i automobilizmit Nikita Aksyonov ka publikuar një seri të imazheve ku kombinohen trupa të minibusëve me fytyrën e markave të ndryshme kryesisht sportive, transmeton Express. Ai ka realizuar imazhe për markat Audi, Lexus, Infiniti, Alfa Romeo, BMW, Porsche dhe Bugatti. Por në dizajnët e tij shihen edhe marka më pak sportive si Skoda dhe Subaru.

Image
Image
Image
Image
Image

(Kosova Sot)

1 orë e 56 minuta më parë
17/01/19