Si të bëni screenshot në Instagram pa u vërejtur? - Auto&Tech - Kosova Sot
Si të bëni screenshot në Instagram pa u vërejtur?

Si të bëni screenshot në Instagram pa u vërejtur?

Instagram po teston një veçori të re që do të njoftojë përdoruesit kur dikush të vendosë të bëjë screshoot një pamje.

Ju mund të keni vënë re një tipar të ngjashëm që ekziston tashmë për të njoftuar përdoruesit e screenshots marrë në Snapchat.

Si funksionon?

Së pari, nëse po përdorni telefonin tuaj inteligjent, mund të provoni të kaloni pajisjen tuaj në mënyrën e aeroplanit dhe pastaj të merrni një pamje ekrani të imazhit. A duhet të jeni në tavolinën e punës ose në kompjuterin tuaj në vend të kësaj, mund të shikoni faqen e internetit të Instagram-it dhe thjesht të përshkruani historinë nga dritarja e shfletuesit tuaj.

Por sipas Techcrunch, përdoruesit do të përshëndeten me një paralajmërim në aplikacionin ku thuhet herën tjetër kur ata paraqesin një pamje të një përdoruesi, ky përdorues do të lajmërohet nga një ikonë rrethore që shfaqet pranë emrit të një personi në ‘Seen By ‘ listë.

Paralajmërimet nga aplikacioni që thotë: “Herën tjetër që të merrni një pamje ose regjistrim në ekran, personi që ka postuar historinë do ta shohë atë”.

Në një deklaratë për TechCrunch Instagram pranoi testin, duke thënë “ne gjithmonë po testojmë mënyra për të përmirësuar përvojën në Instagram dhe për ta bërë më të lehtë për të ndarë çdo moment me njerëzit që kanë rëndësi për ju”.


(Kosova Sot)

12 orë e 32 minuta më parë
15/12/18