Samsung Galaxy S9, zbulohen detaje të reja - Auto&Tech - Kosova Sot
Samsung Galaxy S9, zbulohen detaje të reja

Samsung Galaxy S9, zbulohen detaje të reja

Pak para prezantimit të modelit të ri të Samsung, detajet e mëtejshme janë zbuluar.

Si pjesë e Kongresit Botëror të Mobilave , në fund të muajit, në Barcelonë edhe do të Samsung të jetë i pranishëm me modelin më të ri Galaxy S9. Sa më afër ngjarjes Samsung, aq më shumë hollësi rreth smartfonit të ardhshëm po shfaqen. Portali i teknologjisë gjermane Winfuture tani ka ardhur në fotografi që duket se konfirmojnë hollësitë të kamerës së Samsung Galaxy S9.

Prandaj, Samsung Galaxy S9 vjen me një kamerë që mbështetet në një hapje të ndryshueshme. Pra, përdoruesi mund të zgjedhë mes një aperture prej f / 1.5 dhe f / 2.4. Zgjidhja e kamerës duhet të jetë 12 megapikselë. Modeli më i madh, Samsung Galaxy S9 +, nga ana tjetër, vjen me një kamera të dyfishtë që gjithashtu nxit imazhe në 12MP. Një aparat fotografik duhet gjithashtu të ketë një aperturë të ndryshueshme – f / 1.5 dhe f / 2.4 – ndërsa kamera e dytë duhet të ketë një hapje fikse prej f / 2.4. Kamera e përparme 8 MP e dy modeleve duhet të ketë një hapje prej f / 1.7

(Kosova Sot)

17 orë e 27 minuta më parë
11/12/18