Ky aplikacion ju mundëson transferimin e shpejtë të fotove nga telefoni në PC - Auto&Tech - Kosova Sot
Ky aplikacion ju mundëson transferimin e shpejtë të fotove nga telefoni në PC

Ky aplikacion ju mundëson transferimin e shpejtë të fotove nga telefoni në PC

Microsoft ka realizuar një aplikacion të ri për iOS dhe Android, që e bën më të thjeshtë transferimin e fotove nga iPhone në PC Windows.

Aplikacioni quhet Photos Companion dhe ka lindur si një projekt i Garage Microsoft, aty ku punonjësve të kompanisë i jepet mundësia të punojë me aplikacione eksperimentale.

Photos Companion lidhet direkt me aplikacionin e fotove të integruar në Windows 10 dhe lejon transferimin e shpejtë të fotove në iPhone e pajisjet me Android.

Aplikacioni funksionon duke e lidhur iPhone-in apo pajisjen me Androin nëpërmjet një kodi QR me aplikacionin e fotove të Windows 10.

Image

 

(Kosova Sot)

9 orë e 54 minuta më parë
17/12/18