Si ta hapni porosinë në "WhatsApp", pa u regjistruar - Auto&Tech - Kosova Sot
Si ta hapni porosinë në "WhatsApp", pa u regjistruar

Si ta hapni porosinë në "WhatsApp", pa u regjistruar

"WhatsApp" ka 1.5 miliard përdorues. Derisa ky aplikacion ia mundëson dërguesit të mesazhit që ta marrë vesh a e ka marrë pranuesi porosinë, ky opsion nuk është ndër më të preferuarit. Por, edhe kjo mund të tejkalohet.

Ja çka duhet të bëni: 1. Kur të arrijë notifikimi se e keni marrë porosinë, shkyçeni internetin 2. Hapeni WhatsApp-in dhe lexojeni porosinë 3. Mbylleni aplikacionin dhe përsëri kyçeni internetin Edhe pasi përsëri ta keni kyçur internetin, personi i cili ua ka dërguar porosinë nuk do të dijë që e keni lexuar. 

(Kosova Sot)

18 orë e 9 minuta më parë
14/12/18