Pranojnë manipulimin me teste - Auto&Tech - Kosova Sot
Pranojnë manipulimin me teste

Pranojnë manipulimin me teste

Mazda, Suzuki dhe Yamaha nuk kanë kryer testimin e duhur të automjeteve në lidhje me konsumin e karburantit dhe emetimet, tha sot Ministria japoneze e Transportit.

Të tre kompanitë kanë pranuar "trajtim joadekuat" gjatë inspektimeve të automjeteve, duke deklaruar se teste të paplota për matjen e gazrave të dëmshme janë kryer në disa prej automjeteve të tyre, njoftoi ministria.

(Kosova Sot)

21 orë e 57 minuta më parë
13/12/18