Vetëm këtij personi nuk mund t’i bëni bllok në Facebook - Auto&Tech - Kosova Sot
Vetëm këtij personi nuk mund t’i bëni bllok në Facebook

Vetëm këtij personi nuk mund t’i bëni bllok në Facebook

Sigurisht që opsionin bllok e kemi përdorur të gjithë, për një arsye apo tjetër. Por a e dinit që egziston një profil të cilit ju nuk mundeni dot ti beni bllok ne Facebook?

Bëhet fjalë për krijuesin e vetë kompanisë, Mark Zuckerberg. Nëse shkoni tek profili i tij dhe mundoheni ti bëni bllok do t’ju dalë një tabelë duke treguar që është ë pamundur opsioni bllok.

Kjo tabelë nuk del gabimisht por opsioni bllok nuk ka efekt mbi Zuckerbergun.

(Kosova Sot)

6 orë e 49 minuta më parë
20/02/19