Facebook, Instagram dhe Whatsapp, bien nga sistemi

  • 14 prill 2019 - 13:19
Facebook, Instagram dhe Whatsapp, bien nga sistemi

Përdoruesit e rrjetit social “Facebook”, këtë të diele janë duke pasur problem të kyçen në llogaritë e tyre, pasi serverët e këtij rrjeti janë jashtë linjës.

Facebook ka dalë jashtë funksionit tash e gjysmë ore, e këtë e kanë konfirmuar edhe shumë përdorues të rrjetit nëpër faqe të ndryshme në internet.

Ndërprerja Facebook ka filluar këtë mëngjes. Një hartë në këtë faqe tregoi se Mbretëria e Bashkuar, SHBA dhe zonat e mëdha të Evropës janë të prekura nga çështjet e kyçjes. Çështjet e ndërprerjes së Facebook kanë goditur gjithashtu pjesë të Azisë.

Problemet po ndikojnë gjithashtu në Facebook Messenger, si dhe në shërbimet në Facebook, si Instagram dhe WhatsApp.

Edhe në Kosovë është shfaqur një problem i tillë.

(Kosova Sot)