Sony po përgatit një telefon me ekran të rrotullueshëm

  • 08 korrik 2019 - 09:45
Sony po përgatit një telefon me ekran të rrotullueshëm

Telefonat e palosshëm janë trendi në vitin 2019 (krahas 5G), por megjithëse ka pasur pak pajisje të tilla të njoftuara deri më tani dhe asnjëra prej tyre nuk është e disponueshme për masat, pasi kompanitë përballen me probleme të qëndrueshmërisë që kërkojnë më shumë rregullim dhe testim. 

Sony, megjithatë, mund të tejkaloj vijën pasi kompania dyshohet se po punon në një pajisje më të përparuar, një telefon të rrotullueshëm me aftësi 5G.

Raporti përmend disa specifika paraprake, të cilat, natyrisht, janë anësore, duke përfshirë Snapdragon 855 SoC dhe modem X50. 

Do të ndërtohet sipas parimeve të “Dizajnit Nautilus”, dhe raporti gjithashtu i bashkangjit një prototip të ekranit të rrotullueshëm të Samsung. 

Ndërsa kjo pajisje e ardhshme Sony do të përdorë, sipas raportit, një ekran LG, Samsung ka treguar aftësitë e teknologjisë në maj 2016. 

Për një ide më të qartë, mund ta shikoni videon më poshtë, të publikuar nga SlashGear.

(Kosova Sot Online)