Përdoruesit nuk janë në gjendje të dërgojnë snaps

  • 15 tetor 2019 - 18:19
Përdoruesit nuk janë në gjendje të dërgojnë snaps

Snapchat ka ndaluar së punuari, përdoruesit nuk janë në gjendje të dërgojnë snaps.

Mijëra njerëz raportuan probleme me aplikacionin, sipas uebfaqes së ndjekjes Downdetector.

Ajo çoi në një turmë të njerëzve që nxituan në Twitter për të parë nëse ishte në rregull për të gjithë dhe jo vetëm ata – dhe ndërprerja duket se po ndikon masivisht te përdoruesit.

Snapchat ka qindra miliona përdorues mujorë, të cilët krijojnë miliarda snaps çdo ditë. Kjo do të thotë që edhe ndërprerja më e shkurtër mund të çojë në zemërim të konsiderueshëm midis përdoruesve që nuk janë në gjendje të hyjnë në aplikacion.

(Kosova Sot Online)