Kështu mund të duket Samsung Galaxy Z Flip

  • 17 janar 2020 - 16:38
Kështu mund të duket Samsung Galaxy Z Flip

Gjatë vitit 2020 priten inovacione shumë interesante në fushën e telefonave. Kur bëhet fjalë për telefonat e palosshëm, do ta shohim kthimin e formatit të palosshëm (clamshell) me ekrane plotësisht fleksibile. Pas lansimit të modelit Motorola Razr, e dimë se Samsungu është duke e përgatitur edhe Galaxy Z Flip.

Tani LetsGoDigital ka krijuar disa rendere interesante të telefonit të ardhshëm fleksibil, të bazuar në teaserët e shfaqur më parë dhe fotot live të pajisjes së Samsungut.

Renderët na japin një ide shumë të mirë se si mund të duket telefoni i palosshëm i Samsungut, shkruan KOHA Ditore. Mekanizmi për palosje me menteshë duket shumë i ngjashëm me atë të modelit Galaxy Fold. Në anën e djathtë të pajisjes është një buton për ndezje, ndërsa butonat e zërit janë në anën e djathtë. Ekziston gjithashtu një ekran i vogël ekstern përveç dy kamerave në pjesën e pasme dhe një blic LED.

(Kosova Sot Online)